Kонсултация при завеждане на щета

На Ваше разположение 24 часа в денонощието са нашите висококвалифицирани консултанти - експерти и вещи лица с многогодишен опит и знания. Те ще ви помогнат по целия път на правилното завеждане на Вашата щета, независимо от типа й. В морето от десетките неясни условия и формалности, изисквани от застрахователите, ние Ви гарантираме правилното изпълнение на целия процес по начин, който е максимално надежден и резултира в изплащането на максимално паричното обезщетение по щетата.

Завеждане на щета

Служителите на застрахователните компании често си “спестяват” много важна информация или пък дребни детайли, кото биха били от помощ при правилното оформяне на изискуемата документация. Те често предпочитат да си спестят както време, така и пари. При нас ще получите експертно съдействие при огледи,всякакъв род технически експертизи, както и окомплектоване на документи. Ние ще Ви помогнем да заведете своята щета като дойдем с Вас на място в пунктовете за огледи и попълним коректно пълния набор документи от Ваше име.

Записване на час при доверени сервизи

Не всички доверени сервизи на застрахователни компании са коректни със своите клиенти по отношение на обещани срокове и качество на изпълнение. Ние имаме опит с работа с доверени сервизи с над 4000 клиента до момента, ето защо разчитаме на изградени стабилни и надеждни връзки с такива. Ние ще Ви асистираме със записване на час за отстраняване на щетата Ви веднага, а не след 2 или 3 месеца. Също така ще следим за качеството на изпълнение и за спазването на заложените срокове вместо Вас.

Мобилен aгент

Ние предлагаме услугата “мобилен агент”. Нашият агент ще вземе автомобила ви, ще го закара до сервиза, ще направи нужните договорки за неговото отремонтиране в най-кратки срокове, а след това ще Ви до докара в готов вид.

Изгодни застраховки

Пакети с безплатна доставка до вашия дом или офис:
•Гражданска отговорност  •Автокаско  •Строително-инженерни
•Имущество  •Злополуки  •Отговорности  •Карго

Правна помощ

Водене на юридическа кореспонденция със застрахователната компания във връзка с щети възникнали по време на действието на произшествието. Предоставяне на устни консултации и изготвяне на писмени становища отностно застрахователния договор и/или относно щети възникнали по време на действието на застрахователната полица.


Защо да изберете нас?

Услугата ни е напълно безплатна
Предлагаме 24/7 асистанс 365 дни в годината
Над 20 години се грижим за нашите клиенти
Нямаме отказани щети
Не ви се налага да знаете приетите застрахователни практики
Не ви се налага да четете малките буквички